5. apr. 2013

A Very Merry Unbirthday to You!

Noen ganger finner man den perfekte gaven til noen, men så er det liksom ingen naturlig anledning å gi den til vedkommende. Da er det jo veldig greit at man kan feire Ikkebursdag! Mamma'n min har alltid vært flink til å feire Ikkebursdager. Ikke alltid med gaver, men kanskje et lite kort, eller en sms, eller en telefon.

Men idag er det altså Ikkebursdagen til en av mine nieser. En herlig ung dame som er både smart og snill og vakker. Og som absolutt fortjener en liten Ikkebursdagsoppmerksomhet.

Disse anhengene fant jeg på ETSY, i butikken HomeStudio, og jeg visste med en gang hvem som måtte få dem!

 
 
Og siden jeg først var igang, og de hadde så mange fine å velge mellom, så plukket jeg med meg et til min skjønne Star Wars nerdedatter:
 
 
 
Og et til meg - custom made med Årets Ord på:
 


Bildene yter virkelig ikke disse små skjønnhetene rettferdighet. Anhengene er håndlaget av gamle Scrabble spillebrikker. De er ikke dyre, og det gikk fort å få dem i posten. Et stykk meget fornøyd kunde her altså.

English:

Sometimes you find the perfect gift for someone, but there just isn't a natural occasion to give it to them. Thank heavens then for Unbirthdays! My mother has always been exceptionally good at celebrating Unbirthdays. Not always with gifts, but sometimes a card, a text, or just  a phone call. I'm a fan.

So today just happens to be one of my niece's Unbirthdays! She is bright, kind and beautiful, and absolutely deserves a little something on this Unspecial Unbirthday. 

I found these pendant charms on ETSY at Home Studio and immediately knew who I had to get them for!

And while I was at it,( and they really were very reasonably priced,) I bought one for my Star Wars nerdy daughter, and a custom made one for myself, with my OLW for the year.

They are all handmade with recycled scrabble tiles, and I am totally smitten.

 
 
 
 
 
 


5 kommentarer:

 1. He, he, he... Jeg likte spesielt godt den med Yoda! Herlig med alle de kreative menneskene som finner nytt bruksområde for gamle ting som ellers ville havnet på søppelhaugen! Me like!

  SvarSlett
 2. Awesome! I love the idea of an UnBirthday! Thank you! xoxo HomeStudio

  SvarSlett
 3. Ikkebursdag hørtes ut som en fin ting! Og Etsy er et litt skummelt sted for lommeboka - ikke det at ting koster så mye der men er er så mye fint;)
  Har lest litt hos deg siste tiden men ikke kommentert før nå. Du skriver så godt og levende og da jeg leste om din "nær-Trinny-og-Susanna-opplevelse" lo jeg godt. Og så herlig å ha en i hus som mener at du ikke har noe der å gjøre da:D

  Kjekt at du la igjen et spor hos meg slik at jeg fant inn til deg,
  hit kommer jeg gjerne tilbake:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk! Det var hyggelig å lese! Jeg får si ' I like måte' - jeg er blitt veldig glad i bloggen din, selv om jeg ikke er så flink å kommentere. Ha en nydelig fin mandag!

   Slett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails