19. mars 2010

Spise sunt - igjen...

Ok. Nå er det 3 år siden jeg gikk løs på Fuhrman livsstilen og opplevde for første gang i mitt voksne liv å finne trivselsvekten og slippe verk i leddene og problemhud. Jeg følte meg så utrolig frisk og sterk og 'in control'. Men etterhvert gled jeg tilbake til gamle spisemønstre. Litt sjokolade i helgene, litt kjøtt til middag, litt brød av og til... Og sakte men sikkert skled kiloene på igjen. Selv om jeg ikke er blitt like stor som jeg var, og huden min fortsatt er fin, og jeg trener mye, så jeg er for såvidt i god form - og jeg for det meste spiser sunt - så er det selvsagt rom for forbedring. Og jeg er for tung. Jeg har nå lest Kjernesunn Familie, og må bare innse igjen, at jeg holde meg unna sukker, melk og mel hvis jeg skal holde vekten nede der jeg vil ha den. Jeg er en sukkerjunkie - og det er å lure meg selv å tro at jeg kan stoppe etter bare en bit sjokolade. Så totalavhold er eneste veien å gå. Sukk. Men de gode nyhetene er at i boken er det masse kjekke oppskrifter med ingredienser jeg faktisk kan få tak i lokalt, og ikke må bestille fra USA. Jippi!
Fuhrman virker - ingen tvil om det. Men jeg er glad for at det finnes et skandinavisk alternativ som er litt lettere å leve med i lengden... Så - da er jeg igang igjen.

3 kommentarer:

  1. Jeg leste også Kjernesunn familie for en stund siden, og ble veldig inspirert. Vi har glidd litt ut og spiser nesten som vanlig, men mindre sukker. Anbefaler Kur-delights kulene, -smaker sjokolade og er et veldig godt alternativ når man har lyst på noe digg!

    SvarSlett
  2. Lykke til! Jeg er akkurat det samme. . . det er lettere aa spise ingen skjokolade, is, osv. enn aa spise bare litt. Men desverre er jeg ikke klar ennaa aa gaa glip av det.

    SvarSlett
  3. Ja, ja - det tok meg jo 42 år å bli klar da...;-)

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails